Du er her:Forside-Behandlinger-Tannbleking

Brilliant Smile

De færreste har helt hvite tenner fra naturens side. Mange har kritthvite tenner som ung, men hos de fleste blir hvitheten borte over tid. Andre har opprinnelig mindre hvite tenner. Mange får også misfargede tenner på grunn av medisinering og kosthold. Kaffe og røyking er vanlige grunner til det.

Tydelig effekt

Nå kan de fleste få en stor forbedring av fargen ved en hurtig, sikker og kostnadseffektiv metode.

Din trygghet

BrilliantSmile gir - foruten hvitere tenner - en bedre selvfølelse og en tilfredsstillelse gjennom flotte tenner. Alle klinikker som tilbyr tannbleking med BrilliantSmiles produkter er godkjente tannklinikker og alle preparater innehar medisinsk CE merking. Har du spørsmål eller behov for veiledning kan du ta kontakt med din tannklinikk.

Enkel og smertefri behandling

Selve behandlingen er enkelt utført og pasienter som gjennomgår bleking med Brilliant Smile behøver normalt ikke å komme tilbake for gjentagende behandlinger. Behandlingen er smertefri da det benyttes markedsledende, milde produkter.

Alle tennene behandles gjennom tre 20 minutters perioder, alt under samme klinikkbesøk.

Behandlingsprosessen

Behandlingen tar omtrent en time og startes med puss og rens av tennene. Deretter legges en gele med hydrogenperioksid på tennene. Gelen aktiviseres noen ganger med et plasmalys, andre ganger uten. Den blekende effekten er den samme men lyset gjør at behandlingen går noe hurtigere.


Under hele behandlingen byttes gelen ut 3 ganger. Behandlingen er helt sikker og uten bivirkninger. I snitt blir tennene sju nyanser* hvitere etter en behandling.


*Hvitnyansen fastsettes før og etter behandling ved bruk av en internasjonalt benyttet tannfargeskala.

Er tannblekning sikkert?

Klinikkbleking utført av sertifisert personale er en helt sikker behandlingsmetode. En tannlege må undersøke tennene grundig og behandle eventuelle skader før en tannblekning. Det anbefales at pasienten skal ha vært til kontroll og eventuell behandling innenfor 3 måneder før tannblekningen utføres.

Hvilke resultater kan garanteres?

En tannblekning med BrilliantSmile gjør at tennene blir i gjennomsnitt sju nyanser hvitere. Resultatet er individuelt og beror på typen og graden av misfarginger. For å få en forhåndsvurdering av hvilke resultater du kan forvente kan du snakke med din tannklinikker.

Er du en god kandidat for tannbleking?

Personer med de fleste typer misfarginger kan oppnå en hvitere nyanse på sine tenner med hjelp av BrilliantSmiles tannblekningsmaterialer

Må jeg benytte en bittskinne?

BrilliantSmiles tannblekning utføres uten bittskinner. Behandlingen gjennomføres i en behandlingsstol på tannklinikken i stedet for at du må ligge gjentatte netter med bittskinner. Resultatet kommer du også til å se umiddelbart.

Hvor lang tid tar det før mine tenner blir misfargede igjen?

Hvor lang tid det tar før dine tenner blir misfargede igjen avhenger av ditt kosthold og levesett. Vanligvis gjentas behandlingen etter tre til fem år.

Hvordan kan mine tenner bli hvite uten at de blir skadet?

For blekningen fjernes ytre misfarginger. Deretter blir dine tenner bleket med BrilliantSmiles medisinsk CE merkede og PH nøytrale blekegele. Gelen frigjør frie syreradikaler som i dette tilfellet benyttes for å trenge inn i tannen og fjerner misfarginger i tannen uten å skade eller forandre tannens emalje.

Copyright 2013 Rehab Tannlegeklinikk AS - Tlf: 66 91 60 20 - E-post: post@rehabtannlegeklinikk.nhn.no Nettsiden er utviklet av:A2N Digitalbyrå
 
 
Dine Logo